kek birthday homemade

Author: salju // Category:


Assalamualaikum wbt....

ALahai sgt jarang dapat update sekarang ni... bizi la kononnya..hahha kek ni dah lama buat..yang atas spongebob untuk my little princess..mulanya plan nak buat kek princess tapi bile tgk je my baby ni suke sangat karton spongebob ni terus buat yang ni...kat dalam kek red velvet...

Kek yang kedua pulak kek birthday my darling yang ke.....hehe dah tua dah xperlu bgtau erk...rahsia..syhhhhh... sedap kek ni...kek heaven walnut butterscoth...cedok dari dapur kak nor secubit garam...AWAS! kek ni manis tau...haha siap bg warning lg... I dah kurangkan sparuh dari sukatan gula k.nor tetap manis ditekak tapi sedap! Pejam mata jela wat xtau je manis tu..lainkali buat mmg akan kurangkan sparuh lagi gula....

 So kalau ada sesiapa yang nak tempah kek pon boleh... I dah start amik order kecil kecilan buat mengisi masa lapang... bolehla pm ke page fb

SWEET HOMEMADE CAKE

 I amik order:
#Tart telur dan blueberry
#cupcake
#Doorgift
#kek



Page I ada imej bunga matahari kuning tau!
I amik order sekitar kemaman..

Acar ikan masin kurau yang sangat sedap

Author: salju // Category:


Sangat sedap acar ni... makan gitu je terus dari botol xperlu masak masak dah..
Dijamin halal dan tanpa pengawet.. makan dengan nasi lemak pon sangat sedap..
Rasanya cukup masam masin dan manis..
Terdapat 2 jenis acar iaitu kurau dan talang keluaran zati d'hati.

Harga sebotol untuk acar ikan masin kurau rm14.90
Acar ikan masin talang rm10.90

Ada sesiapa yang nak order bolehlah sms / whatsapp no sy 0139113314

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...