kek birthday homemade

Author: salju // Category:


Assalamualaikum wbt....

ALahai sgt jarang dapat update sekarang ni... bizi la kononnya..hahha kek ni dah lama buat..yang atas spongebob untuk my little princess..mulanya plan nak buat kek princess tapi bile tgk je my baby ni suke sangat karton spongebob ni terus buat yang ni...kat dalam kek red velvet...

Kek yang kedua pulak kek birthday my darling yang ke.....hehe dah tua dah xperlu bgtau erk...rahsia..syhhhhh... sedap kek ni...kek heaven walnut butterscoth...cedok dari dapur kak nor secubit garam...AWAS! kek ni manis tau...haha siap bg warning lg... I dah kurangkan sparuh dari sukatan gula k.nor tetap manis ditekak tapi sedap! Pejam mata jela wat xtau je manis tu..lainkali buat mmg akan kurangkan sparuh lagi gula....

 So kalau ada sesiapa yang nak tempah kek pon boleh... I dah start amik order kecil kecilan buat mengisi masa lapang... bolehla pm ke page fb

SWEET HOMEMADE CAKE

 I amik order:
#Tart telur dan blueberry
#cupcake
#Doorgift
#kek



Page I ada imej bunga matahari kuning tau!
I amik order sekitar kemaman..

0 Responses to "kek birthday homemade"

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...