MEE KARI KERANG

Author: salju // Category: , ,

Salam dan selamat malam... huhu ape dah malam dah baru nak ngadap laptop.. xpela better late than never... nak buat macam mane sangat sibuk melayan anak..tu baru sorang tu..hahaha agaknya kalau 2 ke 3 ke mesti lagi haru ni... still in  learning process nak bahagikan masa yang ada.. kalau ikutkan dah malas dah nak update macam taun2 lepas terbiar je blog samapai hampir 2 tahun..ape boleh buat sibuk dengan kerja..cecece alasan la tu... tapi betol la kalau dah malam baru sampai ke rumah masa mane nak update masa mane nak rehat..kan??
tapi sekarang sangat2 hoooreyy sebab duk menggoyang kaki je kat rumah... sambil2 intai2 peluang kerja yang ada kat mane2...anak pon dah besar lg sebulan dah nak masuk setahun... ok berbalik kepada resepi mee kari kerang ni..sangat best oooo.. biasanya kalau saya ni buat mee kari xletak pon stok udang dengan isi udang kisar. tapi setelah mencuba resepi dari azi kitchen ni rasanya masa2 akan datang akan guna resepi ni jela..hehe seeedaaaaappp! siap my hubby puji lagi sedapnyaaa...kalau korang nak try boleh la ke link tu ye.. x nyesal cuba...






0 Responses to "MEE KARI KERANG"

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...