FLAT BELLY DIET??? APE TU..

Author: salju // Category:

Hurmmm kalau nak tau flat belly diet ni diet untuk kuruskan perut yea..kalau kite lihat kat malaysia ni ramai yang obesiti kan.. selain tu ramai jugak agak berisi samapi perut pon dah ngalahkan preggy dah..so sy ingin kongsikan cara diet yang berkesan dan selamat serta cukup nutrisinya yang sy sendiri pernah mencuba..hasilnya memang bagus selain kita akan sentiasa aktif tanpa rasa lapar kerana mendapat tenaga dari hidangan menu yang betul...diet ni memang menumpukan bahagian perut...

ok kt sini sy sertakan cara diet yang dimulakan dengan 4 hari permulaan untuk badan membiasakan diri (anti-bloating jumpstart!) ada brannnnn??? dan saya telah kehilangan sebanyak __kg dalam mase 2 bulan..erkk nape x berterus terang jerk?? hehe segan laa..xpe2 nanti sy akan gtau jugak berapa berat saya yang hilang  hasil dari ni diet ni yea..hehehe..jgn takut laa.. tapi kebanyakan menu hari-hari memang menggunakan olive oil@minyak zaitun. nasi memang x sentuh langsung dah..stakat ni dulu yea lainkali sambung lagi..omputih jual buku ni tp sy share jela kt semua..pakai konsep sharing is caring!

yang ni adalah sample menu untuk permulaan :
Breakfast
  • 1 cup Rice Krispies with 1 cup skim milk/fresh milk
  • 1/4 cup sunflower seeds
  • 4 oz. pineapple tidbits in juice
  • 1 glass of "Sassy" water

Lunch
  • 3 oz. chunk light tuna in water
  • 1 cup steamed baby carrots
  • 1 piece of light string cheese
  • 1 glass of "Sassy" water

Dinner
  • 4 oz. grilled tilapia
  • 1 cup steamed green beans
  • 1/2 cup roasted red potatoes drizzled with olive oil
  • 1 glass of "Sassy" water

0 Responses to "FLAT BELLY DIET??? APE TU.."

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...