HOMEMADE ICING SUGAR

Author: salju // Category:
Gambar hiasan dari gugel.. =)
 so sape2 yang nak save bajet skit kan boleh la guna cara ni.. sebab gula icing kat pasaran mahal ckit kan..satu pek yang kecik harganya dekat 3 ringgit..hurm.. so buat macam ni leh jimat skit dan boleh dapat banyak icing sugar tau dengan kos yang sedikit.. sy sndiri dah try buat semalam untuk buat cookies.. just blend kering 1 cawan gula pasir hingga halus barulah masukkan 1 sudu tepung jagung..blend lagi sekejap then ayak..dah siap..boleh lah guna untuk buat cookies or cake.. simple kn? for the further information don't be hesitate to klik here k! i just share what i've been done for mine..

1 Response to "HOMEMADE ICING SUGAR"

sal Says :
August 22, 2010 at 11:47 AM

thnx 4 sharing..

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...